www.agora-bg.com > Бъдещи проекти

Бъдещи проекти

 

Мултифункционален комплекс „Дискавъри"

 

 

„Дискавъри" е жилищен комплекс от затворен тип разположен в един от най-развитите и удобни за живеене райони в град Варна. Отлична инфраструктура и транспортни връзки осигуряват лесен достъп до центъра на града и всички стратегически точки.

 

„Дискавъри" е в непосредствена близост до три училища, ясли и детски градини, спортни игрища – стадион, детски увеселителен парк, ледена пързалка, лятно кино, скейт парк. В района се намират и някои от най-известните и посещавани хипер- и супермаркети като МЕТРО, Кауфланд, Пикадили, както и новоизградения Мол Варна.

 

Жилищен комплекс „Дискавъри" се състои от две части: жилищна и търговска. Жилищната част е на 18 етажа в които са разположени 176 апартамента, с една и две спални, с изложение изток – запад. В цената на апартаментите е включено и подземно паркомясто. Апартаментите от осми до 19-ти етаж са с отлична панорама към варненското езеро.

 

Сградата ще е със съвременна и модерна визия с изцяло остъклена фасада.

 

„Дискавъри" се намира непосредствено до новоизграждаща се детска градина и закрит обществен басейн. Като част от комплекса ще бъде изграден и модерен търговски център с приблизителна разгърната площ от 3000 м2.

 

Районът се развива с бързи темпове и е отличен за инвестиция.

 

Към допълнителните удобства на сградата могат да се посочат: осигурена поддръжка (осветление на общите части, поддръжка на асансьорите, почистване на общите части и около блоковото пространство, контролиран достъп на автомобили), сметопровод, осигурени паркоместа.

Търсене
Тип на имота
площ
От
До
m2
Местоположение
цена
От
До
стаи
етаж
Категория
Етап на строителството
Име на сградата