www.agora-bg.com > За Нас

За Нас

АГОРА е търговски отдел за продажба на имоти на „Експрес Гаранцион" ООД – строителна компания с над двадесетгодишен опит в изграждането на хотели, офиси, жилищни сгради и промишлени обекти.

 

Основната дейност на АГОРА е продажбата на обекти, построени от Експрес Гаранцион, както и предлагане на изключително гъвкави и преференциални условия за продажба  на имоти – още в процеса на тяхното проектиране.

 

Предлаганите недвижими имоти са от всякакъв вид –  градски и бизнес имоти, ваканционни имоти и имоти под наем. АГОРА предлага парцели, апартаменти, къщи, магазини, офиси и други.

 

Имотите на АГОРА притежават модерна визия, намират се в централни градски райони и се отличават с атрактивни цени.

 

АГОРА е изключително конкурентноспособен партньор и това се дължи на взаимодействието на екипа й със строителните специалисти на Експрес Гаранцион. Тази взаимовръзка осигурява продукт, съобразен с тенденциите в бранша, който е с високо търсене на пазара и гарантирано качество.

 

Основна политика и цели на АГОРА

 

Основната цел на АГОРА е да се утвърди като една от водещите фирми на пазара за недвижими имоти. За това политиката ни е изградена на база осигуряване на висококачествено обслужване, поддържане на удовлетвореност у клиентите, както и запазване на позициите си като изключително конкурентноспособен и  надежден партньор в бранша.

Търсене
Тип на имота
площ
От
До
m2
Местоположение
цена
От
До
стаи
етаж
Категория
Етап на строителството
Име на сградата