www.agora-bg.com> За Нас

За Нас

Добре Дошли в сайта на АГОРА

 

АГОРА е търговския отдел за продажба на имоти на строителна компания „Експрес Гаранцион” ООД. Вече двадесет и пет години работим усилено за изграждане и утвърждаване на добрия имидж на компанията. С всеки проект се стараем да удовлетворим очакванията на нашите клиенти и да ги накараме да се почувстват доволни от избора си. 

 

Като част от Експрес Гаранцион, АГОРА  е в състояние да предложи изключително гъвкави и преференциални условия за продажба на имотите – още в процеса на тяхното проектиране, както и да гарантира пред клиента тяхното качествено изпълнение и срок.

 

В сайта на АГОРА ще намерите много полезна информация за търсения от Вас имот. За Ваше улеснение и удобство  към описанието на всеки имот може да намерите допълнителна информация за населено място, квартал и район на обекта, училища, детски градини и други.

 

Екипът от специалисти на АГОРА ще Ви помогне при избора на имот.

 

Предлаганите недвижими имоти са от всякакъв вид –  градски и бизнес имоти, ваканционни имоти и имоти под наем. АГОРА предлага парцели, апартаменти, къщи, магазини, офиси и други.

 

Имотите на АГОРА притежават модерна визия, намират се в централни градски райони и се отличават с атрактивни цени.

 

АГОРА е изключително конкурентноспособен партньор и това се дължи на взаимодействието на екипа й със строителните специалисти на Експрес Гаранцион. Тази взаимовръзка осигурява продукт, съобразен с тенденциите в бранша, който е с високо търсене на пазара и гарантирано качество.

 

Основна политика и цели на АГОРА

 

Основната цел на АГОРА е да се утвърди като една от водещите фирми на пазара за недвижими имоти. За това политиката ни е изградена на база осигуряване на висококачествено обслужване, поддържане на удовлетвореност у клиентите, както и запазване на позициите си като изключително конкурентноспособен и  надежден партньор в бранша.

Търсене
Тип на имота
площ
От
До
m2
Местоположение
цена
От
До
стаи
етаж
Категория
Етап на строителството
Име на сградата