www.agora-bg.com> Completed Properties Page
Търговско – административна сграда АКВА ЦЕНТЪР
Търговско – административна сграда АКВА ЦЕНТЪР

 

Търговско административната сграда АКВА ЦЕНТЪР се намира в една от най-добре развитите и обособени търговски зони на гр. Варна - района на магазин METRO.

 

Официалното откриване на АКВА ЦЕНТЪР бе на 06.10.2006. В сградата се помещават офисите на фирми Експрес Гаранцион и Акватек, техни мострени магазини, както и мострените магазини на Метида, Алфа Мебел, Голд Аполо, Зона Интериор, Камко, Викард, Уайт Ууд Хаус, Неолукс, Дрийм Хоум.

 

В АКВА ЦЕНТЪР са събрани най-добрите марки в областта на интериорните решения за домове, хотели, офиси под един покрив.

 

Общи характеристики на сградата:

  • сградата съответства на клас А бизнес сгради;
  • обща разгъната площ: 6115 м2;
  • централна климатизация;
  • денонощна охрана;
  • охраняем паркинг;
  • видеонаблюдение на всеки етаж на сградата;
  • пожарогасителна инсталация;
  • поддръжка на общите части;

 

Едно от главните предимства на сградата е обединяването на фирми със сходен предмет на дейност. Това от своя страна води до - подпомагане на продажбите, увеличаване на клиентопотока от целеви потребители за всяка от дейностите, представени в сградата, партниране на фирмите в сградата

 

Сградата е с отлично местоположение срещу входа на магазин Метро / Варна. Разполага с обезпеченост с парко места, съвремена архитектура и интериор; високотехнологична среда - висококачествено строителство, гъвкави вътрешни пространства; улесняващи бъдещо разрастване на фирмата наемател; транспортна обезпеченост удобни градски линии и директен достъп с автомобил; управление на сградата почистване, грижа за озеленяване, денонощна охрана.

 

На 1-ви етаж в АКВА ЦЕНТЪР се помещават фирма АКВАТЕК специализирана в изграждане на басейни, аквапаркове, СПА-центрове и Агора – недвижими имоти. Освен тях на етажа са разположени шоуруми на водещи фирми за мебели, интериорен текстил, кухни, системи за достъп и други.

 

В партерения етаж са разположени представителства на фирми за мебели, настилки, луксозно обзавеждане за баня.

 

На полуприземения етаж могат да се намерят представители на мебелни фирми – кухненска, мека мебел, спални и други.

Търсене
Тип на имота
площ
От
До
m2
Местоположение
цена
От
До
стаи
етаж
Категория
Етап на строителството
Име на сградата