www.agora-bg.com>За Нас> Завършени обекти

Завършени обекти

Търговско – административна сграда АКВА ЦЕНТЪР

Търговско – административна сграда АКВА ЦЕНТЪР

Търговско административната сграда АКВА ЦЕНТЪР се намира в една от най-добре развитите и обособени търговски зони на гр. Варна - района на магазин METRO.

Официалното откриване на АКВА ЦЕНТЪР бе на 06.10.2006. В сградата се помещават офисите на фирми Експрес Гаранцион и Акватек, техни мострени магазини, както и мострените магазини на Метида, Алфа Мебел, Голд Аполо, Зона Интериор, Камко, Викард, Уайт Ууд Хаус, Неолукс, Дрийм Хоум.

Жилищна сграда Атлас

Жилищна сграда Атлас

Жилищна сграда "Атлас" се състои от две отделни секции, обособени в четири входа. Изложението на обекта е Изток-запад. Той е с РЗП 8000 м2 и се състои от сутерен, пет етажа, терасовиден и мансарден етаж. В сутеренния етаж на сградата е планирано изграждането на избени помещения и подземни гаражи. На партерния етаж ще бъдат разположени търговските обекти – магазини, офиси, бистро и аптека.

Жилищна сграда Домино

Жилищна сграда Домино

Жилищна сграда „Домино“ е с РЗП: 1414,75 м2 и се състои от сутерен, пет етажа, терасовиден етаж, подпокривно пространство и декоративен елемент кула. Изложението е Изток-Запад. На ниво сутерен са планирани избени помещения и подземни гаражи. На партерния етаж са предвидени магазини и офиси.

 

 

Жилищна сграда Елеганс

Жилищна сграда Елеганс

Жилищна сграда „Елеганс“ е с РЗП: 1200 кв.м., състои се от четири етажа, един терасовиден етаж и използваемо подпокривно пространство. На партера са разположени четири гаража, две

ателиета и магазин на две нива – партер и сутерен. По етажите са разположени десет апартамента и две ателиета. Предвиден е асансьор, както и възможност за газификация.

Жилищна сграда Плейона

Жилищна сграда Плейона

Сградата е ново строителство на фирма Експрес Гаранцион. Сред предимствата на „Плейона“ са: комуникативно местоположение, гарантирано качествено строителство, практично разпределение на площите. Разположена е в тих и удобен квартал на гр. Варна - ЖК „Васил Левски”, който разполага с добре развита инфраструктура и бързи комуникации до центъра. Всичко това определя жилищна сграда „Плейона” като отлично място за живеене.

Търсене
Тип на имота
площ
От
До
m2
Местоположение
цена
От
До
стаи
етаж
Категория
Етап на строителството
Име на сградата